Groupcard BV 2017-07-20T15:38:24+02:00

Aangenaam, wij zijn GROUPCARD BV

Als GROUPCARD BV geloven wij in de kracht van de lokale gemeenschap, de directe wereld om u heen. Daar waar u thuis noemt. Lokaal betrokken zijn zit in ons DNA. Al meer dan 10 jaar zijn we de verbindende factor met onze lokaalgerichte, tailormade loyaliteitsprogramma’s.

Benut ook de kracht van uw stad en profiteer van de binding die mensen hebben met hun leefomgeving. De lokale economie heeft een sterke aantrekkingskracht en nog veel meer potentie! Daar vertellen we u graag meer over.
Zeg… hoe drinkt u uw koffie?

Jarenlange ervaring in loyalty en mantelzorgwaardering

Van Waarde Voor Elkaar is een initiatief van GROUPCARD BV uit Aalsmeer. Via dit platform hebben gemeenten als Deventer, De Ronde Venen, Hellevoetsluis en vele anderen hun weg gevonden in het lokaal waarderen van de eigen mantelzorger.

GROUPCARD beschikt namelijk over jarenlange ervaring in loyalty en mantelzorgwaardering. Met Van Waarde Voor Elkaar hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk van mantelzorgers, zorgvrijwilligers en steunorganisaties. Als geen ander weten wij wat de mantelzorger nodig heeft om op eigen wijze te zorgen. Daarbij verstaan wij de uitdagingen waar u als gemeente voor staat.

We weten hoe we u in contact kunnen brengen met de mensen die zich belangeloos inzetten voor hun naaste. Hierbij kunt u kiezen voor (jaarlijks) eenmalig contact, bijvoorbeeld via een cadeaukaart op de Dag voor de Mantelzorg. Maar het is ook mogelijk om een connectie met de mantelzorger aan te gaan die 365 dagen per jaar plaatsvindt.

Zo zet u de deuren open voor de groep mantelzorgers die zich bij eerdere, eenmalige initiatieven niet liet zien. Verder begrijpen we het belang van continuïteit in de door de gemeente versterkte waardering, zowel voor de mantelzorger als voor u.