Dé lokale cadeaukaart 2017-07-25T09:18:39+02:00

Mantelzorgwaardering 2017 (en verder)…

Mantelzorgwaardering, sinds 2015 is de gemeente ook hier zelf verantwoordelijk voor. Werkdruk, onbekendheid en soms onvoldoende budget, zorgt er weleens voor dat gemeenten kiezen voor ‘standaard’ invullingen. Maar is het ook zo’n gemakkelijke en voordelige vorm van waarderen? En wil de mantelzorger dit ook? Het heeft toch ook uw voorkeur als de waardering weer terugvloeit in de lokale economie?!

De keuze om te winkelen bij de lokale super, kledingwinkel, drogist óf bij die blauwe internetgigant is snel gemaakt, toch? GROUPCARD BV heeft met ‘Van Waarde Voor Elkaar’ een fijne oplossing met een lokale cadeaukaart die al succesvol wordt gebruikt in diverse gemeenten in Nederland; waaronder Deventer, De Ronde Venen en Noordwijk.

De cadeaukaart is eenvoudig in te voeren en kan aan alle wensen voldoen die u maar heeft. Daarbij is de uitvoering net zo gemakkelijk als een landelijke VVV-bon, met onder andere als extra voordeel dat het tegoed op de cadeaukaart alleen in uw gemeente wordt uitgegeven.

Enkele voordelen van het waarderingsplatform mét lokale cadeaukaart op een rij:

✔ Totale ontzorging bij invulling mantelzorgwaardering.
✔ Eigen (communicatie)platform, waarbij alle partners gemeenschappelijke belangen hebben.
✔ Fysieke en digitale communicatie in eigen (gekozen) vormgeving.
✔ Inzichtelijke, periodieke rapportages over besteding mantelzorgwaardering.
✔ Een beproefd concept, snelle implementatie mogelijk.

Online nieuwsbrieven, eigen huisstijl + website en het aansluiten van partners waar de cadeaukaart gebruikt kan worden, wij zorgen ervoor. Uiteraard nemen we ook zaken als klantenservice, administratieve en financiële administratie voor u uit handen.

Korte omschrijving van de onderdelen van het waarderingsplatform

De loyaltypas, een blijk van waardering.

De lokale cadeaukaart is de waarderingspas waarmee de mantelzorger bij diverse, lokale winkels en voorzieningen terecht kan. Met de lokale cadeaukaart kan de mantelzorger betalen, maar ook cadeaus vanuit de aanbieder verzilveren.

De lokale cadeaukaart; snel, duidelijk en efficiënt.

Naast de loyaltypas, is het ook mogelijk om voor een eenmalige waardering te kiezen. Met de giftcard krijgt de mantelzorger nog steeds lokaal voordeel en wordt de waardering in de gemeente gespendeerd. De uitgebreide functionaliteiten, die de loyaltypas wel kent, zijn uitgeschakeld.

Website, altijd in de buurt.

Voor elke waarderingsplatform richten wij een eigen website in. De domeinnaam van de website wordt vastgesteld in overleg met de gemeente en daarna zorgvuldig meegenomen in de verdere communicatie van het platform. Voorbeelden van eerdere domeinnamen zijn: mantelzorgindeventer.nl, mantelzorgpascapelle.nl en samenindekrimpenerwaardpas.nl.

Lokale partners, van waarde voor elkaar.

Lokale partners spelen een belangrijk onderdeel bij het succes van het waarderingsplatform. De betrokkenheid van lokale partners zorgt ervoor dat het budget weer in de lokale economie terechtkomt die hierdoor ook weer wordt geholpen. Deze vorm van aandacht vanuit de gemeente wordt als zeer positief ervaren.

Partnerpagina en sociale content.

Verder krijgt elke partner een eigen pagina waar het bedrijf of de organisatie kort kan omschrijven wat men doet en welk exclusief voordeel men de mantelzorger biedt. Ook biedt de website speciale mantelzorgcontent om de mantelzorger te informeren over speciale zaken die spelen binnen dit speelveld.

Social media, sharing is caring.

Mantelzorg is een persoonlijk onderwerp, iets van thuis, maar onze ervaring leert dat de lokale mantelzorger graag deze ervaring ‘shared’ met ‘deelgenoten’ in de buurt. Daarnaast biedt het ook een directe mogelijkheid om vragen te beantwoorden en (nieuwe) mantelzorgers te informeren over (gemeentelijk) mantelzorgnieuws, partneraanbiedingen en aanverwante onderwerpen.

Landelijke acties, toegevoegde waarde.

Indien gewenst kan de gemeente de mantelzorger ook toegang geven tot 2500 webshops waar men online kan sparen en dit spaarsaldo kan omzetten in tegoed dat lokaal uitgegeven kan worden, zonder dat dit van invloed is op het gemeentelijk budget.

Brand management, informatie en ontzorgen is zo geregeld.

Het marketingteam van het waarderingsplatform helpt u bij het bereiken van uw doelstellingen. Samen met uw team bespreken wij hoe de lokale mantelzorger het beste geïnformeerd en bereikt kan worden. Ook stellen wij gezamenlijk communicatiemiddelen op.

Rapportages, geven inzicht.

Uiteraard wilt u tijdens de uitvoering periodieke updates over de voortgang binnen het waarderingsplatform. Van Waarde Voor Elkaar gelooft in een transparante manier van communiceren. U ontvangt dan ook elke maand een rapportage over de voorgang van het project.

Administratief en financieel beheer, zodat u altijd weet hoe het proces verloopt.

De uitbetaling van de lokale partners is een administratief proces en wordt volledig door ons geregeld. Ook het beheer van het digitale tegoed per mantelzorger is inbegrepen in onze service. De verdeling van de gelden naar de lokale ondernemers worden door ons gerapporteerd en met u afgestemd. Zo kunt u nog beter inspelen op de specifieke wensen van deze doelgroep.

Andere wensen, altijd te bespreken, vaak te regelen.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in loyalty op gemeentelijk en lokaal niveau en in mantelzorgwaardering, kennen wij de wensen die bij gemeenten leven. Huishoudelijke Hulp Toelage, oftewel HHT, respijtzorg, vrijwilligersbeleid en stadspassen; we wisselen er graag met u van gedachte over.