Dag van de Mantelzorg 2017-07-20T11:13:52+02:00

10 november, Dag van de Mantelzorg

Op 10 november zetten we de mantelzorger in het zonnetje. Dag van de Mantelzorg is dé dag om te laten zien dat de lokale mantelzorger ook voor u als gemeente van onschatbare waarde is. Uiteraard kan de lokale cadeaukaart veel voor uw mantelzorgers betekenen, maar voor het geval u iets extra’s wilt doen, stellen we u graag voor aan Van Onschatbare Waarde, een schatkist vol geluksmomentjes.

Nieuw! Van Onschatbare Waarde …zo veel leuker dan een complimentje!

Samen met een diversiteit aan landelijke partners heeft Van Waarde Voor Elkaar een speciale Mantelzorgbox voor de mantelzorger samengesteld, genaamd: ‘Van Onschatbare Waarde’. Want dát is de mantelzorger! Zowel voor de hulpbehoevende naaste, de omgeving, maar ook voor u als gemeente.

Betrokken partners

Van Onschatbare Waarde is een enorme blijk van waardering voor de mantelzorger en tegelijkertijd dé verbindende factor tot landelijk en lokaal maatschappelijk betrokken partners. Wij hebben ze al voor u gevonden en verzameld in een mix van vooraanstaande partners die hoog op het lijstje van de mantelzorger staan. Denk bijvoorbeeld aan De Telegraaf, Thermen Bussloo, DFDS Seaways, Praxis, Voque, Albelli, Fletcher Hotels en Douwe Egberts. Een kleine greep uit de partners die de mantelzorger een warm hart toedragen en de box van onschatbare waarde maken. De waarde van de Mantelzorgbox is hiermee direct vele malen hoger dan dat u als gemeente zelf aan waardering kunnen uitgeven.

In het zonnetje

En wie wil dat nu niet… een schouderklopje, bedankje, erkenning of lief woord? Het zijn die kleine momentjes waar je dag helemaal goed van wordt.
Van Onschatbare Waarde is een prachtig instrument om uw waardering voor de mantelzorger op een fijne manier te tonen. Met Van Onschatbare Waarde geeft u hen een schatkist vol geluksmomentjes. Ideaal voor de bijzondere dagen in het jaar als de Dag van de Mantelzorg.

Meer informatie of bestellen?

Kijk voor meer informatie, prijzen en bestellen nu op vanonschatbarewaarde.nl